Eindejaarsdegustatie

3 Years VYVÍN • Grote Eindejaarsdegustatie • 24,25 & 26 november 2023 • Glabbeek

Beste wijnvrienden, 

Eind 2023 mag VYVÍN reeds drie kaarsjes uitblazen. Redenen genoeg dus om er een unieke feesteditie van te maken. Dit wordt zonder twijfel een wijnevent dat je absoluut niet wil missen! 

Op vrijdag 24 (van 19u tot 22u), zaterdag 25 (van 14u tot 20u) en zondag 26 november (van 14u tot 17u) organiseren we met VYVÍN een grote eindejaars wijnproeverij. Er zullen meer dan 50 wijnen te proeven zijn.  Om te proeven krijgt u een Italesse Etoilé glas. Deze wijndegustatie is ook een ideaal moment om inspiratie op te doen voor wijnen voor de feestdagen, kerstcadeaus of relatiegeschenken! 

Vooraf inschrijven voor dit event is een absolute must en de enige manier om jouw ticket voor dit wijnfeest te verzekeren!

De toegangsprijs bedraagt € 15. In ruil kan je maar liefst 50 verschillende topwijnen degusteren. Het bedrag wordt in mindering gebracht per aankoopschijf van € 150.

Verder voorzien wij de nodige culinaire omkadering.

Plaats van afspraak: Torenstraat 22, 3384 Attenrode-Wever.

Inschrijven kan via social media of via onze website www.vyvin.be.

Belangrijk: Ter plekke inschrijven zal niet meer mogelijk zijn en zonder voucher met code zal er geen toegang verleend worden. Op deze manier willen voor een vlotte doorgang tijdens het event zorgen en kunnen alle genodigden optimaal genieten van de te degusteren wijnen. Dank voor jullie begrip. 

Het aftellen kan beginnen. Wij kijken er alvast enorm naar uit.

Vriendelijke groeten,

Dieter 

+32486138401

Info@vyvin.be

www.vyvin.be

www.instagram.com/vyvinwinestore

www.facebook.com/vyvinwinestore
Eindejaarsdegustatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x