Ons verhaal

Na meer dan 10 jaar in de eventsector te hebben gewerkt en met reizen veel ervaring te hebben opgedaan, is mijn passie voor wijnen steeds meer gegroeid. Door de juiste mensen te leren kennen, ben ik ervoor gegaan om deze passie verder te ontwikkelen. De event sector is door de corona crisis erg getroffen, daarom maak ik ervan gebruik om mijn eigen wijn webshop op te richten. Iets waar ik al lang van droomde. Bij deze presenteer ik u VYVÍN.

Drink je graag een goed glas wijn, maar ken je er niet veel van? Vind je het moeilijk om een goede en/of betaalbare wijn te kiezen? Iets nieuws te proberen? Surf dan naar www.vyvin.be.

Onze selectie aan wijnen geven het beste van 2 werelden:

  • De wijnmaker die onafhankelijk is, zonder appellatie, met respect voor de natuur, zo min mogelijke interventie doet, met een zo puur mogelijke natuurlijke wijn. (Biodynamisch & Natuurlijk)
  • Alsook de traditionele wijnmaker met een groter domein, die de kunst van wijnmaken al jaren definiëren. (Klassiek & Solide)

Maandelijks komen er nieuwe lekkere wijnen bij. Elke wijn krijgt meer uitleg over bijvoorbeeld de druivensoort of bij welk gerechtje de wijn goed past. Met als pluspunt dat je je vrienden en familie ‘in een oogopslag’ kan verbazen met je nieuw verworven kennis.


Ons verhaal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x