Ons verhaal

Hi, welkom bij VYVÍN!

Zoveel nieuwe mensen hebben de weg naar onze Instagram, Facebook, website, webshop en onze fysieke winkel gevonden dus tijd om mezelf even voor te stellen.

Ik ben Dieter, het gezicht achter VYVÍN. Ik ben getrouwd met Kathleen en al 38 maanden papa van Olivia en 6 maanden van Sézane. Samen wonen we in Linden waar we ons hart verloren.

Na meer dan 10 jaar in de eventsector te hebben gewerkt en met reizen veel ervaring te hebben opgedaan, is mijn passie voor wijnen steeds meer gegroeid. Door de juiste mensen te leren kennen, ben ik ervoor gegaan deze passie verder te ontwikkelen. Door de Coronacrisis werd de eventsector zwaar getroffen en maakte ik gebruik om een droom waar te maken namelijk om mijn eigen WINE STORE | BAR | WEBSHOP op te richten.

Leuk dat je mij bent beginnen volgen. Dat wil zeggen dat je op zoek bent naar lekkere en unieke wijntjes. Klopt? Ik help je graag verder. Surf naar www.vyvin.be, kies, bestel en alles wordt vlotjes aan huis geleverd. Je kan ook altijd terecht in onze fysieke wijnwinkel in de Torenstraat 22, 3384 Attenrode-Wever.

Onze selectie aan wijnen geven het beste van 2 werelden:

  • De wijnmaker die onafhankelijk is, zonder appellatie, met respect voor de natuur, zo min mogelijke interventie doet, met een zo puur mogelijke natuurlijke wijn. (Biodynamisch & Natuurlijk)
  • Alsook de traditionele wijnmaker met een groter domein, die de kunst van wijnmaken al jaren definiëren. (Klassiek & Solide) 

Maandelijks komen er nieuwe lekkere wijnen bij. Elke wijn krijgt meer uitleg over bijvoorbeeld de druivensoort of bij welk gerechtje de wijn goed past. Met als pluspunt dat je je vrienden en familie ‘in een oogopslag’ kan verbazen met je nieuw verworven kennis.
Ons verhaal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x