VYVÍN WINE STORE | BAR

Welkom in onze fysieke WINE STORE | TASTING BAR in de Torenstraat 22, 3384 te Attenrode-Wever.

In onze wijnwinkel vind je zo'n 1600 verschillende wijnen van over de hele wereld en in alle prijscategorieën. We geven je heel graag advies om de ideale wijn te vinden! Ook voor ideeën voor een relatiegeschenk kan je op ons rekenen. En vergeet niet dat onze wijnen ook in onze webshop te koop zijn! 

Openingsuren WINE STORE  

Zondag, Maandag & Dinsdag op afspraak

Zonder Afspraak:

Donderdag: 10u tot 17u30

Vrijdag: 10u tot 17u30

Zaterdag: 10u tot 17u30

Openingsuren WINE TASTING BAR 

Zonder Afspraak:

Donderdag: 10u tot 17u30

Vrijdag: 10u tot 17u30

Zaterdag: 10u tot 17u30

Adres: Torenstraat 22, 3384 Attenrode

INFO:

WIJNEN PROEVEN PER GLAS

Iedere week staan er 4 nieuwe wijnen open per glas.

VYVÍN TASTING

Met deze proefformule serveren wij u een half glas van alle hierboven vermelde wijnen gekozen door VYVÍN. Deze selectie is eveneens per pakket te koop om mee te nemen.

WIJNEN PROEVEN PER FLES

Alle flessen uit ons gamma kunnen ter plaatse worden geproefd. Bovenop de meeneemprijs wordt dan een kurkengeld per fles aangerekend. (Met uitzondering van wijnen boven de 50 euro of exclusieve flessen, prijs van kurkengeld op aanvraag). Een groot deel van ons gamma met de meeneemprijzen is ook terug te vinden op www.vyvin.be.

HAPJES VYVÍN

Tapas Plankje met een wekelijks wisselende samenstelling van verse, artisanale producten, waarvan deel kunnen uitmaken: Provençaalse olijven, houmous, tapenades, Secreto 07 van 'De Laet & Van Haver' en kazen van Elsen kaasambacht. Steeds geserveerd met vers brood en olijfolie. 


VYVÍN WINE STORE | BAR

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x